TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tuotteen tilaaminen ja lähettäminen
Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Maksutapana on pankki- ja luottokorttimaksu tai tilisiirto.

Tällä hetkellä toimitukset ainoastaan Suomeen.

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Tilaukset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3–5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1–5 viikkoa. Toimituskulut ovat 7,90 € sisältäen pakkaus- ja postituskulut.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa sähköpostitse osoitteeseen assi@kohma.fi. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Yli 200 € tilauksissa toimitus on aina ilmainen.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Sinulla asiakkaana on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteen, lue alla olevat tarkemmat ohjeet. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten (tilinumeron antaminen koskee tuotteen vaihtoa toiseen tuotteeseen, kun vaihdosta palautuu asiakkaalle rahaa).

Palautuksien ja vaihtojen tarkemman ohjeet:

-Palautuksen ja vaihdot on tehtävä 14 vrk kuluessa tilauksen saapumisesta.

-Ilmoita mahdollisesta palautuksesta tai vaihdosta sähköpostitse osoitteeseen: assi.kohma@gmail.com

-Pakkaa palautettava tai vaihdettava tuote hyvin.

-Postita se osoitteeseen: KOHMA, Vellinkimäentie 196, 32100 YPÄJÄ

-Liitä lähetykseen: nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut yhteystietosi.

-Jos kyseessä on vaihto, lisää mukaan tieto, mihin tuote vaihdetaan. Jotta voimme kehittää palvelujamme liitä mukaan tieto, miksi tuote palautuu tai se vaihdetaan.

– Jos kyseessä on palautus tai vaihto, jossa asiakkaalle palautuu rahaa, on mukaan liitettävä kansainvälisessä muodossa oleva tilinumero, jonne palautuva summa palautetaan. Pelkät palautukset hyvitetään tilille tai luottokorttitilille, jolta osto on tehty.

Mikäli palautettava tai vaihdettava tuote ja sen oheistuotteet ovat myyntikelpoisia, asiakkaan tuotteesta maksama hinta sekä postikulut palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä paketin saapumisesta KOHMA:lle sinun ilmoittamalle tilille, tilille jolta verkko-ostos on tehty tai luottokorttitilille, jolta maksu on verkkokaupassa tehty.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa sähköpostitse: assi.kohma@gmail.com

Meillä on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse: +358503237394 tai sähköpostitse: assi.kohma@gmail.com
 . Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Huomioithan kuitenkin, että kaikki tuotteet ovat käsin tehtyjä lukuun ottamatta korvakorujen taustoja, joitain ketjuja ja lukkoja. Joten korut ovat omia yksilöitään ja niistä voi löytyä hieman eroavaisuuksia.
Shopping Cart
Scroll to Top